Top filme romantice de văzut de Ziua Îndrăgostiților!

Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a te bucura de o seară romantică în compania celui drag. Și ce poate fi mai romantic decât să vizionezi un film împreună? Iată o selecție de filme romantice care îți vor topi inima și îți vor aduce un zâmbet pe buze în această zi specială.

1. „The Notebook” (2004)

Acest film, bazat pe romanul cu același nume de Nicholas Sparks, este o poveste de dragoste epică dintre Noah și Allie. O poveste care îți va umple inima de emoție și te va face să crezi în dragostea adevărată. Ryan Gosling și Rachel McAdams oferă interpretări magistrale în rolurile principale.

2. „Before Sunrise” (1995)

Această peliculă explorează o poveste de dragoste între Celine (Julie Delpy) și Jesse (Ethan Hawke), doi străini care se întâlnesc într-un tren și petrec o zi minunată împreună la Viena. Este un film plin de dialoguri profunde și conexiuni emoționale.

3. „La La Land” (2016)

Un musical modern care spune povestea a doi artiști, Mia (Emma Stone) și Sebastian (Ryan Gosling), care își urmăresc visele la Hollywood și își descoperă dragostea în același timp. Muzica, coregrafia și cinematografia fac din acest film o experiență vizuală și auditivă uimitoare.

4. „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004)

O poveste de dragoste neconvențională în care Joel (Jim Carrey) și Clementine (Kate Winslet) decid să-și șteargă amintirile legate de relația lor eșuată. Cu toate acestea, în procesul de ștergere, își dau seama cât de mult se iubesc cu adevărat.

5. „500 Days of Summer” (2009)

Acest film explorează relația tumultuoasă dintre Tom (Joseph Gordon-Levitt) și Summer (Zooey Deschanel) într-o manieră neconvențională, arătând momentele cheie din cei 500 de zile de relație. Este o privire realistă asupra iubirii și a inimilor frânte.

6. „Pretty Woman” (1990)

O clasică comedie romantică care spune povestea unei prostituate, Vivian (Julia Roberts), care se îndrăgostește de un om de afaceri bogat, Edward (Richard Gere). Este o poveste de transformare și dragoste care a devenit un simbol al genului romantic.

7. „Notting Hill” (1999)

O altă comedie romantică de excepție, cu Hugh Grant în rolul lui William Thacker, un londonez modest care se îndrăgostește de o actriță de la Hollywood, Anna Scott (Julia Roberts). Această poveste adorabilă este plină de umor și momente dulci.

8. „The Fault in Our Stars” (2014)

O adaptare a romanului lui John Green, acest film urmărește povestea lui Hazel (Shailene Woodley) și Gus (Ansel Elgort), doi tineri cu cancer care își găsesc dragostea și încearcă să trăiască fiecare zi la maximum. Este o poveste despre viață, moarte și dragoste adevărată.

9. „Silver Linings Playbook” (2012)

Această comedie-dramă romantică îi are în rolurile principale pe Bradley Cooper și Jennifer Lawrence. Explorează relația dintre doi oameni care se luptă cu probleme de sănătate mentală și găsesc în dragoste un refugiu și o șansă de vindecare.

10. „The Princess Bride” (1987)

Nu ar trebui să lipsească din lista ta un film de basm clasic. „The Princess Bride” este o poveste de dragoste, aventură și fantezie care te va captiva. Cu personaje memorabile și replici amuzante, este un film care poate fi savurat de toate vârstele.

Alege unul sau mai multe dintre aceste filme pentru a petrece o Ziua Îndrăgostiților memorabilă. Fie că preferi poveștile clasice de dragoste sau cele mai moderne și neconvenționale, există cu siguranță un film romantic care să îți potrivească gusturile. Bucură-te de momentele de dragoste și de conexiune pe care le oferă aceste filme și sărbătorește dragostea într-un mod special!

Recommended For You

About the Author: Redacția

Redacția I Love Popești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *